Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskegratin II

Torskegratin II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torskegratin II, billede 4 Torskegratin II, billede 1 Torskegratin II, billede 2 Torskegratin II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.kogt torsk
 
50 g.smør
3 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
1 dl.piskefløde
3 æg
1 dl.dild
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Under omrøring koges smør, mel, mælk og piskefløde op. Fisken tilsættes og der piskes kraftigt med et piskeris. Æggene røres i, og der smages til med finthakket dild, salt & peber Det hele hældes i et smurt ovnfast fad, og bages i ovnen ved 175 grader C. alm. ovn, i ca. 1 time.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 38438 gange,
og udskrevet 880 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu