Fiskefarsen krydres med salt og peber, paprika og oregano. Farsen røres sammen med æg, rasp og mel.
Når farsen er godt lind smøres et ildfast fad med margarine.
Gulerødder blancheres 2-3 minutter, herefter tilsættes porer som koges godt op.
Først lægges et lag fiskefars, derefter grøntsager, f.eks. porre, gulerødder, spinat, rosenkål eller efter ens eget ønske.
Derefter lægges resten af fiskefarsen over grøntsagerne som drysses med et lag rasp. Smørklatter fordeles over fadet.
Bages i ca. 1 time ved 175 grader.
Serveres med ris og en karrysovs
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 29199 gange, og udskrevet 442 gange.
Energi:
KJ total 7657 (1823 kcal)
KJ pr. Pers. 1914 (455 kcal)
Vægt ialt 1838 gram
Vægt pr. Pers. 459 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal) Protein 12.6 gram Fedt 2.8 gram Kulhydrat 6.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider