Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskegratin med kartoffelsne

Torskegratin med kartoffelsne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 bagekartofler
600 g.torskefilet
300 g.spinat
2 skalotteløg
 olie
2 æg
6 dl.skummetmælk
2 tsk.maizena
1 spsk.god olie
200 g.revet ost
1 tsk.tørret timian
 


Opskrift:

Bagekartoflerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i letsaltet vand i 12 min.

Torskefileten skæres ud i mindre stykker og blandes med renset spinat og skalotteløg og placeres i enten et stort eller 4 små ildfaste fade, sprayet med olie.

Herefter røres æg, skummetmælk, maizena, revet ost, timian samt salt og peber sammen til én masse, som hældes henover fisk og grønt.

De kogte bagekartofler moses henover gratinen, som herefter bages i ovnen ved 200° i henholdsvis 20 eller 35 min., alt efter om man laver 4 små eller en stor.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11685 gange,
og udskrevet 195 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu