Lun mælken, til den er fingervarm, og rør gæren ud heri. Smuldr smørret i melet. Tilsæt gærmælken, salt og sukker og ælt dejen blank og smidig. Lad den hæve tildækket i skålen ca. 1½ time. Ælt dejen let igennem og del den i 3 portioner. Rul hver portion ud med kagerullen, til den måler ca. 20x40 cm. Pensl overfladen med sammenpisket æg og fold hver stykke i tre på det lange led. Vend dejen så sammenføjningerne kommer nedad, og skær dejen i 5 cm brede stykker. Lad dem efterhæve på pladen i ca, 25 minutter. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bag brødene i 12-15 minutter ved 225 grader på midterste rille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5271 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider