Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sejfilet med champignon

Sejfilet med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Sejfilet med champignon, billede 4 Sejfilet med champignon, billede 1 Sejfilet med champignon, billede 2 Sejfilet med champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Lyssejfilet
150 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Paprika, edelsuss
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Grønne bønner. dybfrost
   


Opskrift:

Skyl og dup sejfileterne tørre. Er de store, skæres de i portionsstykker, ellers foldes de sammen en gang. Læg dem i et smurt ovnfast fad.

Hak løget og skær champignonerne i skiver. Svits dem i smør nogle minutter, drys melet over, og spæd med fløden. Lad saucen koge nogle minutter og smag til med krydderier.

Hæld saucen over fisken, drys med rasp og læg lidt smørklatter over.

Gratinér retten i ovnen 20-30 minutter ved 220 grader C, til fisken føles fast.

Servér med bønner og kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (18 stemmer)

Opskriften er vist 85797 gange,
og udskrevet 2818 gange.


Energi:
KJ total 12653 (3012 kcal)
KJ pr. Pers. 3163 (753 kcal)
Vægt ialt 2916 gram
Vægt pr. Pers. 729 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 433 KJ (103 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gunnar & minna  -  2010-09-13 15:39:00
Jo da - du kan jo bare undlade løg og champignon - non.


sandra  -  2008-09-03 11:52:33
kan det ikk laves på en måde uden løg og champignon??????


Susanne  -  2008-02-18 14:03:43
En rigtig lækker ret. Og super nem at lave. I stedet for sejfilet, brugte jeg pangasius. Kan varmt anbefales


Per  -  2008-02-14 23:06:15
Ovnen skal stå på 200-220 grader C


Lisbeth:)  -  2007-12-03 14:27:47
Jeg synes det lyder til at være en god opskrift, men der står ikke noget om hvor mange grader ovnen skal stå på? M.v.h. Lisbeth


dj  -  2007-02-07 13:26:04
skøn ret istedet for fløde brugtr jeg creme freise 9%


henrik  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig god


Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god. Prøv at drysse revet parmasan oven på raspen(og undlad smøret). Det giver en dejlig sprød skorpe


  -  0000-00-00 00:00:00
En dejlig fiskeret - nærmest med champignon á la creme.


Inge Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Overraskende god