Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nøddehorn med fløde

Nøddehorn med fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 1/2 dl.fløde
25 g.gær
100 g.smør eller margarine
350 g.hvedemel
1 spsk.sukker
1/2 tsk.salt
1 æg
 æg til pensling
 
 Fyld:
50 g.smør eller margarine
50 g.hakkede hasselnøddekerner
3 spsk.sukker
 


Opskrift:

Fløden lunes, gæren udrøres heri. Fedtstoffet smuldres i melet. Fløde, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 20 minutter. Fyldet røres sammen. Dejen slås ned og rulles ud i en stor cirkel. Cirklen deles i 12 trekanter. 1 tsk. fyld lægges på hver trekant. Rulles sammen fra den brede ende mod midten og formes til horn. Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter, og bages ved 200° i ca. 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16050 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu