hakkede hasselnøddekerner 50 g. hakkede hasselnøddekerner
3
spsk.
sukker 3 spsk. sukker
Opskrift:
Fløden lunes, gæren udrøres heri. Fedtstoffet smuldres i melet. Fløde, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 20 minutter.
Fyldet røres sammen.
Dejen slås ned og rulles ud i en stor cirkel. Cirklen deles i 12 trekanter. 1 tsk. fyld lægges på hver trekant. Rulles sammen fra den brede ende mod midten og formes til horn.
Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter, og bages ved 200° i ca. 15 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 16921 gange, og udskrevet 228 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider