Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Nøddehorn med fløde

Nøddehorn med fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

KagerRet : Kager - Horn

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 1/2 dl.fløde
25 g.gær
100 g.smør eller margarine
350 g.hvedemel
1 spsk.sukker
1/2 tsk.salt
1 æg
 æg til pensling
 
 Fyld:
50 g.smør eller margarine
50 g.hakkede hasselnøddekerner
3 spsk.sukker
 


Opskrift:
Fløden lunes, gæren udrøres heri. Fedtstoffet smuldres i melet. Fløde, sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes sammen. Stilles til hævning et lunt sted i ca. 20 minutter. Fyldet røres sammen. Dejen slås ned og rulles ud i en stor cirkel. Cirklen deles i 12 trekanter. 1 tsk. fyld lægges på hver trekant. Rulles sammen fra den brede ende mod midten og formes til horn. Efterhæver på pladen i ca. 20 minutter, og bages ved 200° i ca. 15 minutter.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16598 gange,
og udskrevet 221 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu