Kommentarer
- 2021-01-10 09:32:46 *flere valnødder og en spsk sirup! Det er måske smag og behag, men jeg fandt at en spsk salt var i overkanten. Samme med de 750 gr hvedemel. Jeg brugte kun 500 gr hvedemel i hæveperioden og ikke ret meget derefter.
Lasse - 2020-03-28 16:46:23 Skal bage i morgentidlig. Dobbelt op på nødder samt cirka 150 gr rosiner. Mums.
Gitte - 2016-01-05 22:30:26 Nemt at lave og smager super
be - 2011-09-25 10:06:35 Super gode - tilsatte en sjat yoghurt, og de var stadig meget fine dagen efter - overhovedet ikke tørre!
Ragnhild Hansen - 2011-08-07 22:21:33 Super opskrift! Havde ikke saa meget hvedemel, saa brugte kun 450g og 500g groft mel, men de blev super gode alligevel.
Lene - 2011-02-14 10:57:29 Har lavet dem mange gange nu og det er bare så nem en opskrift. Jeg har et par gange byttet rugmel ud med grahamsmel, det smager også godt.
- 2010-08-05 17:43:41 De er blevet rigtig gode, dog rakte melet kun lige. Hvis man regner med 850 ca, kommer det til at passe. Tilføj en skefuld A38 og de bliver ekstra svampede og holder sig "friske" længere
Stella - 2010-05-03 19:43:31 Jeg har bagt dem i går (02.05.2010) og de blev faktisk ret gode. Kan varmt anbefales.
|