Strudse Consommé

Strudse Consommé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Struds - Diverse struds

Ukendt oprindelseslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :     

Ingredienser:
50 g.gulerødder
50 g.porre
50 g.løg
1 spsk.tomatpuré
2 l.kalvebouillon
5 dl.vand
1 laurbærblad
1 frisk kvist timian
150 g.kalveinderlår
 salt
 peber
1 dl.fløde
1 æggehvide
200 g.strudsekød
 lidt frisk kørvel
 
Opskrift:
Brun urterne af, tilsæt tomatpuré, bouillon, vand og krydderurter. Lad det hele simre i 1½ time. Sigtes og smages til med salt og peber.

Kalveinderlåret blendes og køres sejt med salt. Tilsæt æggehvide og fløde og saml det til en glat konsistens. Stil farsen på køl i en time.

200 g. strudsekød i en strimmel, brunes af og steges næsten færdig, farsen smøres på et stykke bagepapir, hvorpå strudsekødet lægges og farsen rulles omkring. Rullen steges færdig i ovnen v/180 grader C

Rullen skæres i skiver og lægges i en consommé (klaret bouillon), pyntes med kørvel og serveres med godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 6045 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu