Brun urterne af, tilsæt tomatpuré, bouillon, vand og krydderurter. Lad det hele simre i 1½ time. Sigtes og smages til med salt og peber.
Kalveinderlåret blendes og køres sejt med salt. Tilsæt æggehvide og fløde og saml det til en glat konsistens. Stil farsen på køl i en time.
200 g. strudsekød i en strimmel, brunes af og steges næsten færdig, farsen smøres på et stykke bagepapir, hvorpå strudsekødet lægges og farsen rulles omkring. Rullen steges færdig i ovnen v/180 grader C
Rullen skæres i skiver og lægges i en consommé (klaret bouillon), pyntes med kørvel og serveres med godt brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4786 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider