Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Klidbrød

Klidbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Hvedeklid

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.hvedeklid
 dl.varmt vand
 
25 g.gær
2 dl.ymer (ikke for kold)
1 tsk.salt
400 g.sigtemel
 
Opskrift:
Hvedeklid og vand røres sammen og står ca. ½ time. Gæren smuldres og røres i. Ymer, salt og sigtemel tilsættes, og dejen æltes godt, til den er smidig. Stilles til hævning tildækket et lunt sted ca. 1½ time. Dejen lægges på et meldrysset bord. Luften trykkes ud med knoerne, og dejen formes til et brød. Efterhæver på pladen tildækket et lunt sted ca. ½ time. Brødet ridses og drysses med lidt hvedeklid eller birkes. Bages 30 - 35 min ved 200° på nederste ovnribbe i en forvarmet ovn.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17600 gange,
og udskrevet 361 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu