Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ministronesuppe

Ministronesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 l.vand
 kg.grøntsager som f.eks. porrer, rødbeder, kartofler, blomkål, gulerødder, courgetter
1 lilleløg (finhakket)
9 spsk.olivenolie
400 g.borlottibønner eller dåsebønner, da borlottibønner er svære at finde friske i Danmark.
15-20 friske basilikumblade
275 g.prosciutto eller lignende, groft skåret
3 småflåede tomater
5 spsk.parmesan friskreven
 


Opskrift:

Svits løgene i en stor gryde. Tilsæt vand og kød og lad dette småkoge ca. 45 minutter.

I mellemtiden skal grøntsagerne renses og skæres i terninger. Tag kødet op af gryden, og læg derefter alle grøntsagerne i gryden. Lad det koge op, hvorefter det er bønnernes tur til at komme i gryden. Kog så det hele op igen, og lad det småkoge i ca. 25 minutter, før tomater kommes i gryden. Så skal det igen koges en 25-30 minutter, smag til med salt og peber undervejs, og tjek, når grønsagerne er blevet møre. Som sidste ting før du fjerner gryden fra komfuret, skal basilikumbladene i.

Med hensyn til parmesanen er det op til den enkelter, om man ønsker at komme det i suppen eller servere det ved siden af. Suppen er klar til at blive serveret. Velbekomme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 24101 gange,
og udskrevet 434 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kokken fra noma  -  2011-03-17 11:02:28
200 gram kolever vil bare lige gøre suppen mmmm...


Kasper  -  2007-12-10 18:49:54
Brug Grønsags bullion i stedet


Peter  -  2007-11-09 10:44:41
Prosciutto er skinke - antagelig af Parma-typen


afugl  -  2007-10-02 10:12:16
hvad er prosciutto