Ministronesuppe

Ministronesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 l.vand
 kg.grøntsager som f.eks. porrer, rødbeder, kartofler, blomkål, gulerødder, courgetter
1 lilleløg (finhakket)
9 spsk.olivenolie
400 g.borlottibønner eller dåsebønner, da borlottibønner er svære at finde friske i Danmark.
15-20 friske basilikumblade
275 g.prosciutto eller lignende, groft skåret
3 småflåede tomater
5 spsk.parmesan friskreven
 
Opskrift:
Svits løgene i en stor gryde. Tilsæt vand og kød og lad dette småkoge ca. 45 minutter.

I mellemtiden skal grøntsagerne renses og skæres i terninger. Tag kødet op af gryden, og læg derefter alle grøntsagerne i gryden. Lad det koge op, hvorefter det er bønnernes tur til at komme i gryden. Kog så det hele op igen, og lad det småkoge i ca. 25 minutter, før tomater kommes i gryden. Så skal det igen koges en 25-30 minutter, smag til med salt og peber undervejs, og tjek, når grønsagerne er blevet møre. Som sidste ting før du fjerner gryden fra komfuret, skal basilikumbladene i.

Med hensyn til parmesanen er det op til den enkelter, om man ønsker at komme det i suppen eller servere det ved siden af. Suppen er klar til at blive serveret. Velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 28212 gange,
og udskrevet 489 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-17 11:02:28
200 gram kolever vil bare lige gøre suppen mmmm...

  -   2007-12-10 18:49:54
Brug Grønsags bullion i stedet

  -   2007-11-09 10:44:41
Prosciutto er skinke - antagelig af Parma-typen

  -   2007-10-02 10:12:16
hvad er prosciutto