Tarteletter med oksehjerte og linser 02
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Oksehjertet renses for sener. Skær oksehjertet i strimler og kog det mørt. (stik en stegegaffel i kødet, når det, slipper er det mørt). Artiskokbundene koges i vand med lidt salt og citronsaft i ca. 15-20 min. Kog de grønne linser til de er møre.
Hvidløg skæres i både, og de soltørrede tomater skæres i tynde strimler, og sauteres i en god olivenolie. De kogte artiskokker skæres i 1/8 dele.
Sammen med de kogte linser, det møre oksehjerte tilsættes de olivenolien.
Smag til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 9256 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne