Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tarteletter med oksehjerte og linser

Tarteletter med oksehjerte og linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
10 Tarteletter.
 
200 g.Grønne linser
5 Soltørrede tomater
5 fedHvidløg
2 Artiskokbunde
150 g.Oksehjerte
 
 


Opskrift:
Oksehjertet renses for sener. Skær oksehjertet i strimler og kog det mørt. (stik en stegegaffel i kødet, når det, slipper er det mørt). Artiskokbundene koges i vand med lidt salt og citronsaft i ca. 15-20 min. Kog de grønne linser til de er møre. Hvidløg skæres i både, og de soltørrede tomater skæres i tynde strimler, og sauteres i en god olivenolie. De kogte artiskokker skæres i 1/8 dele. Sammen med de kogte linser, det møre oksehjerte tilsættes de olivenolien. Smag til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7303 gange,
og udskrevet 97 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu