Tarteletter med oksehjerte og bacon
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte Oprindelsesland : Danmark Kilde : Karen Volf Indsendt : Red : |
|
|
Fersk Oksehjerte gnides med groft salt og lægges på køl i 24 timer.
Det saltede oksehjerte skylles fri for salt og koges mørt med lidt grovskårne urter(efter eget valg)i ca. 45 min.
Savoykål skæres i strimler, blancheres møre og afkøles. Kørvel og hvidløg
blendes med olie og creme fraiche. Når massen er ensartet, hældes den over
den afkølede savoykål. Oksehjertet skæres i strimler og vendes i savoykålen.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i.
Pyntes med stegt bacon, og serveres straks.
|
|
Opskriften er vist 11071 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne