Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med oksehjerte og bacon

Tarteletter med oksehjerte og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
10 Tarteletter.
 
100 g.Oksehjerte (saltet og kogt)
¼ Savoykål
½ bdt.Kørvel
1 fedHvidløg
1 dl.Olivenolie
1 dl.Creme fraiche 38%
75 g.Bacon i skiver
 


Opskrift:

Fersk Oksehjerte gnides med groft salt og lægges på køl i 24 timer. Det saltede oksehjerte skylles fri for salt og koges mørt med lidt grovskårne urter(efter eget valg)i ca. 45 min. Savoykål skæres i strimler, blancheres møre og afkøles. Kørvel og hvidløg blendes med olie og creme fraiche. Når massen er ensartet, hældes den over den afkølede savoykål. Oksehjertet skæres i strimler og vendes i savoykålen. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i. Pyntes med stegt bacon, og serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9135 gange,
og udskrevet 137 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu