Tarteletter med oksehjerte og bacon

Tarteletter med oksehjerte og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 Tarteletter
 
100 g.Oksehjerte (saltet og kogt)
¼ Savoykål
½ bdt.Kørvel
1 fedHvidløg
1 dl.Olivenolie
1 dl.Cremefraiche 38%
75 g.Bacon i skiver
 
Opskrift:
Fersk Oksehjerte gnides med groft salt og lægges på køl i 24 timer. Det saltede oksehjerte skylles fri for salt og koges mørt med lidt grovskårne urter(efter eget valg)i ca. 45 min. Savoykål skæres i strimler, blancheres møre og afkøles. Kørvel og hvidløg blendes med olie og creme fraiche. Når massen er ensartet, hældes den over den afkølede savoykål. Oksehjertet skæres i strimler og vendes i savoykålen. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i. Pyntes med stegt bacon, og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11071 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu