Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med oksehjerte i tomat

Tarteletter med oksehjerte i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :




Ingredienser:
8 Tarteletter.
 
150 g.Oksehjerte
3 Bagekartofler
35 g.Tomatpuré
½ tsk.Paprika
2 kvist.Timian
 dl.Fløde
2 fed.Hvidløg
 


Opskrift:

Oksehjerte braiseres på et underlag af groft skåret urter (efter eget valg) med 2 dl. vand. Oksehjertet skal braisere, til hjertet er mørt. Herefter skæres oksehjertet i tern. Kartofler skrælles og skæres i tern og ristes i olie på pande, til de er møre. Hvidløg hakkes og sauteres møre ved svag varme, tomatpuré tilsættes og ristes godt af, drys paprika over. Fløden hældes på og koges godt igennem. Der smages til med timian, salt og peber. De stegte kartofler og oksehjerte vendes i fløden, varmes godt igennem. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7930 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu