Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med stegte brisler i paprika

Tarteletter med stegte brisler i paprika, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
6 Tarteletter.
 
2 Porre
200 g.Brissel
 dl.Fløde
1 spsk.Mel
1 tsk.Paprika
1 Gulerod
1 Løg
¼ Knoldselleri
 
 Pynt:
 Purløg
 
 


Opskrift:

Porrerne skæres i skiver og lægges i vand, så eventuelle jordrester kan falde til bunds. Brislerne ordnes og blancheres, dampkoges på et lag af urter(1 gulerod - 1 lille løg - ¼ knoldselleri) i ca. 35 min. Porrerne blancheres og vandet sigtes fra. Porrerne hældes tilbage i gryden, tilsæt fløde. Jævn med maizena (som er rørt ud i koldt vand). De møre brisler skæres i skiver, og vendes i en blanding af paprika-mel-salt-peber. Brislerne steges på varm pande i lidt olie. Servers på toppen af porre- cremen i tarteletterne og pyntes med purløg. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6990 gange,
og udskrevet 91 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu