Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med vinter kammuslinger

Tarteletter med vinter kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 Tarteletter.
 
150 g.Kammuslinger
100 g.Østershatte
100 g.Knoldgaltetand (Japansk artiskoker)
150 g.Frisk spinat
 dl.Fløde
1 tsk.Trøffelolie
 


Opskrift:

Knoldgaltetand renses og nippes. Knoldgaltetand og østershatte ristes hårdt på panden i lidt olie. Fløde tilsætte og koges ned til en cremet konsistens, hvorefter trøffelolien tilsættes. Den friske spinat vendes i. Kammuslingerne halveres og steges hårdt på pande, til de får farve, og vendes op i cremen. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15517 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

eva  -  2010-11-11 11:31:25
portionen passer bedre til 4 tarteletter. Det er en meget fin forret. Lækker, og gæster overraskes