Sukkerærter blancheres i kogende vand, sigtes og afkøles. Muslingebouillon
koges op med safran, smages til med slat og peber. Jævnes med maizena
(som er rørt op i koldt vand). Smør piskes i for at afrunde sovsen.
Kammuslingerne dampes under låg i hvidvinen i ca. 3-4 min. og vendes i til
sidst, sammen med sukkerærterne.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og pyntes eventuelt med snittede sukkerærter.
Serveres straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13973 gange, og udskrevet 242 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider