Pesto:
Basilikum blendes med hvidløg, tilsæt pinjekerne, parmasanost og olivenolie under blendingen, smag til med salt og peber.
Peberfrugten skæres i tynde strimler og sauteres i lidt olie ved svag
varme. Når peberfrugten er mør tilsættes fløde, lad fløden koge ned til den binder peberfrugten sammen. Cremen fyldes i tarteletterne.
Kammuslingerne steges hårdt i ca. 3-4 min. og lægges oven på cremen, der
naperes (overtrækkes uden at dække helt) med pesto. Gratineres i for-
varmet ovn ved 225° i ca. 2 min. Servers straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14179 gange, og udskrevet 584 gange.
Kommentarer
- 2009-07-18 12:49:09 Meget lækker ret som er nem at forberede og servere
Hanne - 2009-06-19 09:53:42 Det er en meget lækker opskrift. og man kan med fordel gøre alt fyldet klar ,og så fylde det i tarteletterne lige inden man siger versågod ,så passer det perfekt.
Jeg har også brugt færdig pesto og drysset med pamasanost
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider