Fileterne dampes i lidt af den tørre hvidvin 6-7 min.
Holdes varme.
Det finthakkede løg sauteres i smør sammen med de snittede østershatte.
Resten af hvidvinen og evt. lidt bouillon tilsættes og koger ned nogle minutter.
Monteres med piskefløden og smages til med salt og hvid peber.
Der kan evt. jævnes med lidt majsstivelse.
Saucen med svampe bredes ud over fisken, der serveres med pillekartofler og smørdampet salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(25 stemmer)
Opskriften er vist 14097 gange, og udskrevet 416 gange.
Kommentarer
- 2014-06-19 10:10:51 nederst står der smørdampet salat... er det spinat der menes ?
- 2008-09-18 16:19:12 øøøø hvor blev spinaten af ??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider