Fjæsing med østershatte og smørdampet spinat

Fjæsing med østershatte og smørdampet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Fjæsing

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 fileter af fjæsing
1.5 dl.tør hvidvin
1 finthakket skalotteløg
200 g.østershatte
2.5 dl.piskefløde
Opskrift:
Fileterne dampes i lidt af den tørre hvidvin 6-7 min. Holdes varme.

Det finthakkede løg sauteres i smør sammen med de snittede østershatte. Resten af hvidvinen og evt. lidt bouillon tilsættes og koger ned nogle minutter. Monteres med piskefløden og smages til med salt og hvid peber. Der kan evt. jævnes med lidt majsstivelse.

Saucen med svampe bredes ud over fisken, der serveres med pillekartofler og smørdampet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 15856 gange,
og udskrevet 437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-19 10:10:51
nederst står der smørdampet salat... er det spinat der menes ?

  -   2008-09-18 16:19:12
øøøø hvor blev spinaten af ??