Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fjæsing med østershatte og smørdampet spinat

Fjæsing med østershatte og smørdampet spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Fjæsing

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 fileter af fjæsing
1 1/2 dl.tør hvidvin
1 finthakket skalotteløg
200 g.østershatte
2 1/2 dl.piskefløde


Opskrift:

Fileterne dampes i lidt af den tørre hvidvin 6-7 min. Holdes varme.

Det finthakkede løg sauteres i smør sammen med de snittede østershatte. Resten af hvidvinen og evt. lidt bouillon tilsættes og koger ned nogle minutter. Monteres med piskefløden og smages til med salt og hvid peber. Der kan evt. jævnes med lidt majsstivelse.

Saucen med svampe bredes ud over fisken, der serveres med pillekartofler og smørdampet salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (25 stemmer)

Opskriften er vist 13536 gange,
og udskrevet 403 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-06-19 10:10:51
nederst står der smørdampet salat... er det spinat der menes ?


  -  2008-09-18 16:19:12
øøøø hvor blev spinaten af ??