Tarteletter med havguf

Tarteletter med havguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
1 portionsstykke fersk laks uden ben
1 dåsekrabbeklør
100 g.pillede, kogte rejer
100 g.pillede, kogte krebsehaler
1 gul peberfrugt
1 spsk.dijon-sennep
1 citron
1 bundtpersille
 Chiliolie der river i måleren
½ l.Karolines Grundsauce med mælk
12 storetarteletter
3 spsk.hvedemel
 lidt vand
 lidt salt
 
Opskrift:
Åbn dåserne og dræn indholdet. Damp laksestykket, til det netop ikke er råt. Lad det køle af. Pres saften af citronen. Rens og findel peberfrugten i små tern. Vask og findel persillebladene.


Varm Grundsaucen i en gryde. Smag til med sennep og citronsaft. Når det koger, jævnes med hvedemel oprørt i koldt vand. Tag den jævnede sauce af varmen. Lun tarteletterne i ovnen ved 1000. Del laksen i mindre stykker. Tilsæt små tern af peberfrugt, rejer, krebsehaler, krabbeklør og laks. Smag til med salt og Chiliolie der river i måleren.


Serveres ved siden af de lune tarteletter. Drysses med finthakket persille.


karakterer:
Opskriften er vist 18025 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Toria  -  2015-10-14 18:01:59
"Chiliolie der river i måleren" Hvad betyder dette?