Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnøddetærte

Valnøddetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
150 g.hvedemel
120 g.blødt smør
85 g.sukker
1 æggeblomme
1 spsk.vand
 
 Fyld:
200 g.marcipan
1 dl.piskefløde
2 æg
50 g.sukker
150 g.valnøddekerner
 
 Puré:
1 1/2 dl.vand
50 g.sukker
250 g.frosne eller friske hindbær
 


Opskrift:

Dej:
Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og saml dejen med æggeblomme og vand. Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform. Forbagt bunden ved 200 grader i 5 min.

Fyld:
Riv marcipanen groft og rør den sammen med fløde, æg og sukker. Hak valnødderne og rør dem i fyldet. Fordel fyldet på den forbagte tærtebund og bag tærten færdig ved 200 grader i 20 min.
Afkøl tærten.

Hindbærpuré:
Kog vand og sukker til en klar lage. Blend de rengjorte bær sammen med sukkerlagen. Sæt puréen koldt, indtil den serveres til kagen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 25156 gange,
og udskrevet 798 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-01-29 21:21:23
Hvor stor en tærtebund er der tale om, er den fryseegnet?