Valnøddetærte
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og saml dejen med æggeblomme og vand. Rul dejen ud og fordel den i en smurt tærteform. Forbagt bunden ved 200 grader i 5 min. Fyld: Riv marcipanen groft og rør den sammen med fløde, æg og sukker. Hak valnødderne og rør dem i fyldet. Fordel fyldet på den forbagte tærtebund og bag tærten færdig ved 200 grader i 20 min. Afkøl tærten. Hindbærpuré: Kog vand og sukker til en klar lage. Blend de rengjorte bær sammen med sukkerlagen. Sæt puréen koldt, indtil den serveres til kagen. |
|
Opskriften er vist 30989 gange,
og udskrevet 891 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-29 21:21:23 Hvor stor en tærtebund er der tale om, er den fryseegnet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne