Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinat/valnøddetærte

Spinat/valnøddetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.færdig butterdej
1 pk.frosset spinat
2 skalotteløg
 olivenolie
50 g.valnøddekerner
 salt
 peber
3 småæg
1 dl.fløde
 dl.syrnet fløde, 9%
 


Opskrift:

Rul butterdejen ud efter anvisningen på pakken og læg den i en tærteform - dejen skal hænge lidt ud over kanten. Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter ved 200°.

Pil og hak løgene. Svits dem i olie og tilsæt spinaten. Lad den tø helt op ved svag varme. Rør i den af og til. Hak valnødderne groft og vend dem i blandingen. Smag til med salt og peber. Skru op for varmen, så noget af væden fordamper. Kom blandingen i den forbagte bund. Pisk æg, fløde og syrnet fløde sammen og hæld det over. Løft lidt i massen med en gaffel. Bag tærten færdig i 20 - 30 minutter til æggemassen er helt stiv




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12839 gange,
og udskrevet 383 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

KK Århus  -  2011-03-03 21:33:53
Hvad er syrnet fløde, og er det nødvendigt at bruge - kan man evt bare bruge ialt 2½ dl alm fløde??