Spinat/valnøddetærte

Spinat/valnøddetærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.færdig butterdej
1 pk.frosset spinat
2 skalotteløg
 olivenolie
50 g.valnøddekerner
 salt
 peber
3 småæg
1 dl.fløde
 dl.Cheasy fraiche 9%
 
Opskrift:
Rul butterdejen ud efter anvisningen på pakken og læg den i en tærteform - dejen skal hænge lidt ud over kanten. Prik bunden med en gaffel og forbag den i 10 minutter ved 200°.

Pil og hak løgene. Svits dem i olie og tilsæt spinaten. Lad den tø helt op ved svag varme. Rør i den af og til. Hak valnødderne groft og vend dem i blandingen. Smag til med salt og peber. Skru op for varmen, så noget af væden fordamper. Kom blandingen i den forbagte bund. Pisk æg, fløde og syrnet fløde sammen og hæld det over. Løft lidt i massen med en gaffel. Bag tærten færdig i 20 - 30 minutter til æggemassen er helt stiv


karakterer:
Opskriften er vist 14113 gange,
og udskrevet 413 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

KK Århus  -  2011-03-03 21:33:53
Hvad er syrnet fløde, og er det nødvendigt at bruge - kan man evt bare bruge ialt 2½ dl alm fløde??