Valnødbrød
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Varm ovnen op til 180 grader. Bland mel,
bagepulver og sukker. Slå æggene i og hæld mælken i så massen stadig er lidt
flydende og ikke en tyk masse. Tilsæt salt
og valnødderne. Hæld massen i en brød-
form og bag den i ovnen til den er nok.
Serveres afkølet i tynde skiver med usal-
tet smør.
|
|
Opskriften er vist 21330 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Stinne Engholm - 2011-05-05 11:55:03 Jeg synes den er for sød, så brug kun 50 gr. sukker. Hvis man vil have den mere grov kan man bruge 100 gr. rugmel, og 400 gr. hvedemel. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Alt for sødt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne