Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Valnødbrød

Valnødbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.mel
2 tsk.bagepulver
100 g.sukker
2 æg
3,5 dl.mælk
 Lidt salt
150 g.hakkede valnødder
1 spsk.usaltet smør
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 180 grader. Bland mel, bagepulver og sukker. Slå æggene i og hæld mælken i så massen stadig er lidt flydende og ikke en tyk masse. Tilsæt salt og valnødderne. Hæld massen i en brød- form og bag den i ovnen til den er nok. Serveres afkølet i tynde skiver med usal- tet smør.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18163 gange,
og udskrevet 403 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Stinne Engholm  -  2011-05-05 11:55:03
Jeg synes den er for sød, så brug kun 50 gr. sukker. Hvis man vil have den mere grov kan man bruge 100 gr. rugmel, og 400 gr. hvedemel.

  -  0000-00-00 00:00:00
Alt for sødt