Fileterne lægges i 4 bunker over hinanden med enderne foldet ind under.
Fisken lægges i et smurt ildfast fad.
Hvidvin og vand hældes ved, og der krydres med salt og peber.
Fadet dækkes med folie, og sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.
Kartoffelpure:
Kartoflerne koges godt møre.
Bacon tern svitses på en pande, til de er sprøde.
Kartoflerne moses med en gaffel. smør, mælk, timian og bacon tilsættes. smag til med salt og peber .
Grønsager:
De findelte grøntsager sauteres i en sautépande med smør og vand i rækkefølgen:
Gulerødder, savoykål, løg. og til sidst squash.
Krydres med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(14 stemmer)
Opskriften er vist 64493 gange, og udskrevet 1142 gange.
Energi:
KJ total 11438 (2723 kcal)
KJ pr. Pers. 2859 (680 kcal)
Vægt ialt 3084 gram
Vægt pr. Pers. 771 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal) Protein 6.4 gram Fedt 3.5 gram Kulhydrat 7.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2007-07-28 21:57:07 Væden fra fisken kan sigtes i en gryde og koges lidt ned og piskes med smør, smag til med salt og peber.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider