Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Dampet ising med sauterede grøntsager og kartoffelpuré

Dampet ising med sauterede grøntsager og kartoffelpuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Ising

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dampet ising med sauterede grøntsager og kartoffelpuré, billede 4 Dampet ising med sauterede grøntsager og kartoffelpuré, billede 1 Dampet ising med sauterede grøntsager og kartoffelpuré, billede 2 Dampet ising med sauterede grøntsager og kartoffelpuré, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Isingfilet
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  kartoffelpure:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Bacon i tern
4 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Timian, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Grøntager:
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram savoykål Et savoykål vejer ca 500 gram
200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
100 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Fileterne lægges i 4 bunker over hinanden med enderne foldet ind under.

Fisken lægges i et smurt ildfast fad. Hvidvin og vand hældes ved, og der krydres med salt og peber. Fadet dækkes med folie, og sættes i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter.


Kartoffelpure:
Kartoflerne koges godt møre.

Bacon tern svitses på en pande, til de er sprøde.

Kartoflerne moses med en gaffel. smør, mælk, timian og bacon tilsættes. smag til med salt og peber .


Grønsager:
De findelte grøntsager sauteres i en sautépande med smør og vand i rækkefølgen: Gulerødder, savoykål, løg. og til sidst squash.

Krydres med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 62467 gange,
og udskrevet 1111 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2007-07-28 21:57:07
Væden fra fisken kan sigtes i en gryde og koges lidt ned og piskes med smør, smag til med salt og peber.