Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med jomfruhummer i urter

Tarteletter med jomfruhummer i urter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
6 Tarteletter.
 
 dl.Jomfruhummerbouillon
1 Gulerod
1 Porre
1 Persillerod
150 g.Jomfruhummer
50 g.Smør
2 Æggeblommer
 


Opskrift:

Gulerod og persillerod skrælles, porre renses. Urterne skæres i fine strimler og blancheres enkeltvis, afkøles. Jomfruhummer skæres i skiver og bages i fad, i forvarmet ovn ved 150° i ca. 4-5 min. Hummerbouillonen koges op, hældes i blender og blendes med smør og æggeblommer. Smages til med salt og peber, hældes tilbage i gryde og sovsen legeres over svag varme til æggeblommerne jævner sovsen (må ikke overstige 60°). Når sovsen er jævnet, tilsættes hummer og urter. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11096 gange,
og udskrevet 208 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu