Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns og sølbede

Tarteletter med høns og sølbede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
10 Tarteletter.
 
2 dl.Hønsebouillon
½ Skalotteløg
7 Soltørrede tomater
200 g.Sølvbede
5 g.Citronskal
1 dl.Hvidvin
200 g.Kogt hønsekød, plukket
 


Opskrift:

Citronskal skæres i tern og blancheres. Sølvbede skæres i strimler. Skalotteløg snittets fint, og de soltørrede tomater skæres i fine strimler, og steges ved svag varme til løgene er blevet klare. Sølvbede og citronskal vendes i. Hvidvinen hældes over og bringes i kog. Grønsagerne skal nu simre et par minutter. Hønsekødet lunes i bouillonen. Når kødet er lunt, jævnes bouillonen med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Efter jævning vendes grønsagerne i, og der smages til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7373 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu