Jordskokker (urenset vægt)500 g. Jordskokker (urenset vægt)
150
g.
Kogt hønsekød i tern150 g. Kogt hønsekød i tern
2
dl.
Hønsebouillon2 dl. Hønsebouillon
1
dl.
Piskefløde1 dl. Piskefløde
1
spsk.
Trøffelolie1 spsk. Trøffelolie
Opskrift:
Jordskokker skrælles og dampes møre i hønsebouillonen. Når jordskokkerne
er næsten møre, tilsættes hønsekød og piskefløde. Lad det koge op og jævn
med maizena (som er rørt op i koldt vand). Smag til med trøffelolie, salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 9953 gange, og udskrevet 299 gange.
Kommentarer
Marianne - 2009-09-17 18:22:52 En rigtig god og nem opskrift.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider