Tarteletter med høns og jordskokker i trøffelolie

Tarteletter med høns og jordskokker i trøffelolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
8 Tarteletter
 
500 g.Jordskokker (urenset vægt)
150 g.Kogt hønsekød i tern
2 dl.Hønsebouillon
1 dl.Piskefløde
1 spsk.Trøffelolie
 
Opskrift:
Jordskokker skrælles og dampes møre i hønsebouillonen. Når jordskokkerne er næsten møre, tilsættes hønsekød og piskefløde. Lad det koge op og jævn med maizena (som er rørt op i koldt vand). Smag til med trøffelolie, salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10191 gange,
og udskrevet 301 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Marianne  -  2009-09-17 18:22:52
En rigtig god og nem opskrift.