Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tarteletter med høns og appelsinglaseret julesalat

Tarteletter med høns og appelsinglaseret julesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
8 Tarteletter.
 
2 Julesalat
200 g.Kogt hønsekød
2 kvist.Estragon
1 Appelsin
1 tsk.Sukker
75 g.Smør
 
Opskrift:
Julesalaten skæres i lange både, hønsekød trævles ud. Julesalaten steges i lidt olie ved hård varme, til den får farve. Drys sukker på, således at julesalaten karamellisere. Appelsinen presses, saften hældes på panden med julesalaten. Når appelsinsaften er reduceret til ca. det halve, kommes koldt smør (delt i små tern) på panden. Når smør og saft er jævnet ud, vendes hønsekødet og den hakkede estragon i inden servering. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 157 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu