Smør smeltes, tilsæt mel, rør til det er jævnt, pisk hønsebouillon i lidt af gangen, og lad det stå og småkoge i ca. 20 min.
Snit asparges i ca. 3-4 cm lange stykker. Hønsekød og asparges vendes i
opbagningen og smages til med salt og peber.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres. Pynt med den hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7952 gange, og udskrevet 139 gange.
Kommentarer
mig - 0000-00-00 00:00:00 hvor mange mennesker er den beregnet til?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider