Tarteletter med høns i velote

Tarteletter med høns i velote, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :

Ingredienser:
8 Tarteletter
 
175 g.Kogt hønsekød i tern
175 g.Asparges
1 spsk.Hakket persille
25 g.Smør
25 g.Mel
 dl.Hønsebouillon
 
Opskrift:
Smør smeltes, tilsæt mel, rør til det er jævnt, pisk hønsebouillon i lidt af gangen, og lad det stå og småkoge i ca. 20 min. Snit asparges i ca. 3-4 cm lange stykker. Hønsekød og asparges vendes i opbagningen og smages til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres. Pynt med den hakket persille.


karakterer:
Opskriften er vist 8200 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mig  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange mennesker er den beregnet til?