Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns i velote

Tarteletter med høns i velote, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :




Ingredienser:
8 Tarteletter
 
175 g.Kogt hønsekød i tern
175 g.Asparges
1 spsk.Hakket persille
25 g.Smør
25 g.Mel
 dl.Hønsebouillon
 


Opskrift:

Smør smeltes, tilsæt mel, rør til det er jævnt, pisk hønsebouillon i lidt af gangen, og lad det stå og småkoge i ca. 20 min. Snit asparges i ca. 3-4 cm lange stykker. Hønsekød og asparges vendes i opbagningen og smages til med salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres. Pynt med den hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7423 gange,
og udskrevet 119 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mig  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange mennesker er den beregnet til?