Gulerødder skrælles og skæres igennem på langs, derefter i skiver.
Gulerødderne ristes i olie, til de tager farve, skru ned for blusset så de
langsomt steger møre. Når gulerødderne er møre tilsættes citronsaften.
Citronsaften skal koge ned til den karamelliserer på panden (denne
nedkogning vender det sure i citronen til en sødlig smag) tilsæt fløde, samt den hakkede estragon og det plukkede hønsekød. Lad fløden koge ind til den binder.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
Tarteletterne kan evt. pyntes med reven citronskal.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9435 gange, og udskrevet 231 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider