Skorzonerødder. (urenset vægt)500 g. Skorzonerødder. (urenset vægt)
100
g.
Østershatte.100 g. Østershatte.
400
g.
Jordskokker. (urenset vægt)400 g. Jordskokker. (urenset vægt)
2
dl.
Hønsebouillon 2 dl. Hønsebouillon
25
g.
Smør.25 g. Smør.
200
g.
Kogt hønsekød.200 g. Kogt hønsekød.
2
spsk.
Eddike2 spsk. Eddike
Bredbladet persille Bredbladet persille
Maizena Maizena
Opskrift:
Skorzonerødderne skrælles og skæres i skiver. Læg skorzoneskiverne i vand
med 2 spsk. eddike (så bliver skiverne ikke brune). Jordskokkerne skrælles
og skæres i skiver, østershattene plukkes i mindre stykker. De tre
ingredienser dampes i hønsebouillonen med smør. Når ingredienserne er
møre, vendes hønsekødet og fløden i, der jævnes med maizena (som er rørt
ud i koldt vand), til sidst plukkes den bredbladet persille og vendes i.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10142 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider