Tarteletter med høns a la greek

Tarteletter med høns a la greek, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :



Ingredienser:
8 tarteletter
1 Persillerod.
10 Champignon.
2 stæng.Bleg selleri.
2 Gulerødder.
½ Fennikel.
1 spsk.Kapers.
½ dl.Olivenolie
2 dl.Hønsebouillon
¼ tsk.Safran.
 Maizena
 
Opskrift:
Alle urterne skrælles og skæres i skiver. Urterne koges i hønsebouillonen med safran, til de er møre. Herefter tilsættes kapers samt olivenolien. Bouillonen jævnes med maizena, (som er rørt ud i koldt vand). Retten skal nu simre i ca. 3-5 min. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13294 gange,
og udskrevet 171 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu