Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med høns a la greek

Tarteletter med høns a la greek, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 tarteletter
1 Persillerod.
10 Champignon.
2 stæng.Bleg selleri.
2 Gulerødder.
½ Fennikel.
1 spsk.Kapers.
½ dl.Olivenolie
2 dl.Hønsebouillon
¼ tsk.Safran.
 Maizena
 


Opskrift:

Alle urterne skrælles og skæres i skiver. Urterne koges i hønsebouillonen med safran, til de er møre. Herefter tilsættes kapers samt olivenolien. Bouillonen jævnes med maizena, (som er rørt ud i koldt vand). Retten skal nu simre i ca. 3-5 min. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12183 gange,
og udskrevet 135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu