Brislerne ordnes og blancheres. (dampkoges på et lag af urter - 1 gulerod -
1 lille løg - ¼ knoldselleri) i ca. 35 min. Brislerne skæres i tern og ristes hårdt af i lidt olie på meget varm pande.
Østershatte ristes af og brislerne tilsættes, fløde hældes på. Kog fløden
ned til den binder. Tag panden af varmen og vend det plukkede kørvel i og
smag til med trøffelolie.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8510 gange, og udskrevet 159 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider