Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flødeostekage med svesker og rom

Flødeostekage med svesker og rom, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Fyld:
100 g.bløde, stenfri svesker
50 g.rosiner
½ dl.brun rom
 
 Bund:
150 g.søde fuldkorns-hvedekiks
75 g.smør
 
 Fromage:
1 portionfromage med Karolines Flødeost
 
 Pynt:
 Syltede pærer og citronmelisse
 
 Tilbehør:
 Henkogte syltede pærer
 


Opskrift:

Sveskefyld:
Skær sveskerne i kvarter og kom dem i en skål sammen med rosinerne. Hæld rom over og lad svesker og rosiner trække tildækket i ca. ½ time. Rør i blandingen 1-2 gange, mens det trækker.

Bund:
Luk ringen til en springform (ca. 22 cm i diameter) og anbring den omvendt på et fad. Kom kiksene i en plastpose, luk posen og knus kiksene fint, f.eks. med en kagerulle. smelt smørret og bland de knuste kiks i. Kom blandingen i ringen af springformen og pres blandingen godt sammen til en fast bund. Brug hånden. Stil bunden tildækket i køleskabet ca. ½ time. Tilbered 1 portion fromage med Karolines Flødeost og vend forsigtigt sveskefyldet i den. Vend af og til i fromagen, til den er let stivnet, og man med en fadeskraber kan trække striber i overfladen, som ikke flyder ud. Fordel fromagen over kiksbunden. Stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 2 timer inden ringen til springformen fjernes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10727 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nuunu  -  2013-01-15 11:39:00
Ostekage uden ost ????!