Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braiseret sandart med ærter & røget spæk

Braiseret sandart med ærter & røget spæk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Sandart

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.sandart
50 g.smør
 salt
 peber
100 g.røget spæk i tern
500 g.ærter
200 g.sukkerærter
 
 
Opskrift:
Fisken filetères ud, skæres i passende stykker og kommes i et ildfast fad smurt med ca. 25 g smør.S+P. Braiseres i ovn ved 180 - 200 grader i 8 - 10 min. Serveres med stegte spæk-tern og 2 x ærter. samt ærtepurè sauce. ( se saucer )


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16736 gange,
og udskrevet 368 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu