Braiseret sandart med ærter og røget spæk
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Sandart Indsendt : Red: |
|
|
Fisken filetères ud, skæres i passende stykker og kommes i et ildfast fad smurt med ca. 25 g smør.S+P. Braiseres i ovn ved 180 - 200 grader i 8 - 10 min. Serveres med stegte spæk-tern og 2 x ærter. samt ærtepurè sauce. ( se saucer )
|
|
Opskriften er vist 17835 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne