Stegte rødbeder

Stegte rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 rødbeder
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl og skær de rå rødbeder i ca. ½ cm. tykke skiver.

Steg skiverne gyldne i olivenolie på begge sider. Ikke for høj varme. Tilsmag med salt og peber.

Brug de stegte rødbeder som tilbehør, og vend gerne lidt grønt eller skarpt i før servering.


karakterer:
Opskriften er vist 46359 gange,
og udskrevet 530 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

hk/km  -  2018-10-02 16:14:48
prøver med hjemmedyrkede der er blevet lidt bløde

Clara Lone Thurm  -  2017-08-19 19:13:31
Kan også bruges som, hovedingrediensen, med løg på. Tilbehør som til en alm.bøf. Sovsen kan være lavet af kartoffel og grøntsags vandet. (du behøver ikke være vegetar, det smager godt alligevel) er

Klaus P  -  2009-12-31 12:29:14
Connys opskrift kan stærkt anbefales. De bedste rødbeder jeg har smagt

Conny  -  2009-05-20 00:18:07
Vend de kogte rødbedeskiver (1 cm) i tyk meljævning, men først efter du har blandet både sennep og lidt puddersukker til en tyk tyk grød og smurt på en af siderne, vend dem derefter i en tyk meljævnin og så rasp. Husk masser af peber og salt. Det er en herremiddag, selvom min mand hævder han ikke kan lide rødbeder, men spiser dem med velbehag hver gang, når "de er tilslørede", og smager kun en anelse af sødt. Skal koges ca. 30 min. først, afkøles, og vendes i ovennævnte.