Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte rødbeder

Stegte rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 rødbeder
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skræl og skær de rå rødbeder i ca. ½ cm. tykke skiver.

Steg skiverne gyldne i olivenolie på begge sider. Ikke for høj varme. Tilsmag med salt og peber.

Brug de stegte rødbeder som tilbehør, og vend gerne lidt grønt eller skarpt i før servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (18 stemmer)

Opskriften er vist 41537 gange,
og udskrevet 496 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hk/km  -  2018-10-02 16:14:48
prøver med hjemmedyrkede der er blevet lidt bløde


Clara Lone Thurm  -  2017-08-19 19:13:31
Kan også bruges som, hovedingrediensen, med løg på. Tilbehør som til en alm.bøf. Sovsen kan være lavet af kartoffel og grøntsags vandet. (du behøver ikke være vegetar, det smager godt alligevel) er


Klaus P  -  2009-12-31 12:29:14
Connys opskrift kan stærkt anbefales. De bedste rødbeder jeg har smagt


Conny  -  2009-05-20 00:18:07
Vend de kogte rødbedeskiver (1 cm) i tyk meljævning, men først efter du har blandet både sennep og lidt puddersukker til en tyk tyk grød og smurt på en af siderne, vend dem derefter i en tyk meljævnin og så rasp. Husk masser af peber og salt. Det er en herremiddag, selvom min mand hævder han ikke kan lide rødbeder, men spiser dem med velbehag hver gang, når "de er tilslørede", og smager kun en anelse af sødt. Skal koges ca. 30 min. først, afkøles, og vendes i ovennævnte.