Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Banankage med kokosmarengs

Banankage med kokosmarengs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Banankage med kokosmarengs, billede 4 Banankage med kokosmarengs, billede 1 Banankage med kokosmarengs, billede 2 Banankage med kokosmarengs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
200 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 tsk. Appelsinskal, reven 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kokos marengs
4 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
3 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
2 dl. Abrikosmarmelade 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rør smør og sukker sammen. Rør æggeblommer,appelsinskal, vanillesukker og moset banan i og derefter mel blandet med bagepulver. Tilsidst røres mælken i.

Dejen kommes i en lille bradepande 30 x35 cm. Bag kagen ca. 25 minutter ved 175 grader C alm. ovn på midterste ovnrille.

Kokosmarengs:
Pisk æggehviderne stive. Pisk lidt sukker i ad gangen og pisk til sej marengs.
Vend kokosmelet i.

Tag kagen ud af ovnen. Smør abrikosmarmelade over og fordel marengsen over.

Bag kagen yderligere 30 - 35 minutter ved 150 grader C alm. ovn til den er let gylden.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (19 stemmer)

Opskriften er vist 84467 gange,
og udskrevet 2478 gange.


Energi:
KJ total 27422 (6529 kcal)
KJ pr. Pers. 2285 (544 kcal)
Vægt ialt 1937 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1415 KJ (336 kcal)
Protein 3.5 gram
Fedt 14.3 gram
Kulhydrat 49.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sonja  -  2010-05-03 07:35:33
Det er en dejlig kage, der smager godt. Der er ikke taget højde for formens størrelse og bagetid, hvis man vil bage til f.eks. 24 personer. Der bliver for meget marengs når den ganges op, og bagetiden skal også forlænges betydeligt, både før og efter marengsen kommer på.


Fam. KT  -  2009-03-01 15:48:28
Selve bunden af kagen er bedst hvis man bager den 40 min og kokusmarengsen ovenpå skal bage min 50 min ved 50 grader. Ellers go kage


Betty  -  2007-05-15 23:05:24
Det er bare en super lækker kage! Mums!... jeg havde ikke nok abrikosmarmelade, men brugte istedet en anden marmelade til den halve kage. Begge dele smagte rigtig godt! Dette er nok en af mine nye ynglingskager!...


marianne  -  0000-00-00 00:00:00
den skal bage noget længere, næsten dobbelt, for at marengsen bliver god


marianne  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker, jeg glemte også abrikosmarmeladen, men det gør ikke noget, jeg havde ikke noget mælk, men brugte mathilde kakao istedet, det er rigtigt godt.


Fritidsbageren  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god, jeg glemte abrikosmarmeladen, men god alligevel. Sikkert også med marmeladen!