Kommentarer
BW - 2020-11-23 23:39:32 Mener den var fra A.O. Hansen, Østergade, Randers
- 2020-04-09 01:06:19 Husk at det er 1 dl kaffe lavet af nescafe og ikke 1 dl nescafe pulver :-)
Lækker kaloriebombe.
Jeannett - 2018-03-23 19:57:47 Kagen skal laves i god tid. Det er meningen, at bundene skal være bløde og nærmest opløste.
Man kan erstatte kaffen med kakao og så kalde det en hofdessert i stedet for.
- 2017-09-07 23:23:59 Jeg kender forårslagkagen fra Hvidbergs bageri i Randers i 70' erne, den var fantastisk også dagen efter. Selvom bundene blev lidt bløde,meldt konsistensen og smagen. Der var mindst tre tynde marengsbunde i. Hvis vi fik kagen fra andre bagere i Randers var de oftest gode nok, men alligevel lidt forkerte fordi de enten var for tykke eller for lidt kaffe i fløden
Bageren - 2012-12-22 01:16:19 Hej Madmor
Hmm... En kage kun med finthakket chokolade og lidt appelsinskal er ikke en forårslagkage.
Jeg er ikke i tvivl om, at det også smager godt for nogen, men det er ikke en rigtig forårslagkage.
Per - 2012-04-12 17:24:57 Kagen skal lægges sammen umidelbart før servering, ellers vil den blive blød.
Kaffeekstrakten skal jo ikke koge i længere tid, kun lige koge op til sukkeret er opløst.
Aars - 2011-09-08 09:45:41 Hvor stor er en kop, for jeg har godt nok set mange forskellige størrelser kopper?!
Jan - 2011-03-29 15:20:26 Hvor mange kalorier er der i sådan en satan? :-)
sol.l - 2009-05-25 16:31:31 Er elendig, alt for meget sukker, alt før sød, 125 g havde været nok.
madmor - 2009-02-22 16:05:40 Jeg er ikke til kaffe, så jeg vender i stedet 100 g finthakket mørk chokolade samt lidt appelsinskal i fløden - det smager herligt! Kagen pynter jeg med lidt af den hakkede chokolade samt appelsinkødet.
HG - 0000-00-00 00:00:00 Kan man ikke lide kaffe smagen kan man nøjes med at røre fløden med karamelsovs, det er børnene helt vilde med
HD - 0000-00-00 00:00:00 Min barndoms forårslagkage bestod af flere tynde bunde i stedet for 2 tykke. Bundene blev penslet med mærk smeltet chokolade på den ene side, hvilket giver en sprød fornemmelse. Marengen bliver jo blød.
- 0000-00-00 00:00:00 Det duer ikke med kaffeekstraten, den bliver stiv ligesom karamel og kan derfor ikke røres i den stivpiskede fløde.
|