Porrerne skæres i skiver (på skrå), så skiverne får en oval form. Porrerne
blancheres, så de beholder farven, samtidig skal de kunne tåle at blive
varmet op igen. Selleriknold skrælles. Æbler og selleriknold skæres i tern
og ristes hårdt i olie på pande. Fløden koges op med dijonsennep, æbletern, porrer, selleritern og den plukkede timian kommes i. Jævnes med
maizena ( som er rørt ud koldt vand).
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og
serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12177 gange, og udskrevet 344 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider