Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med æble -sellericreme

Tarteletter med æble -sellericreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
8 tarteletter
3 Porrer
2 Æbler
¼ Selleriknold
 dl.Fløde
1 tsk.Dijonsennep
3 kvisteTimian
 


Opskrift:

Porrerne skæres i skiver (på skrå), så skiverne får en oval form. Porrerne blancheres, så de beholder farven, samtidig skal de kunne tåle at blive varmet op igen. Selleriknold skrælles. Æbler og selleriknold skæres i tern og ristes hårdt i olie på pande. Fløden koges op med dijonsennep, æbletern, porrer, selleritern og den plukkede timian kommes i. Jævnes med maizena ( som er rørt ud koldt vand). Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11163 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu