Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med rødkålssalat

Tarteletter med rødkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
10 tarteletter
50 g.Valnødder
1 Appelsin
1 1/4 dl.Balsaico
1 ½ dl.Creme fraiche
¼ Rødkål
½ bdt.Frisk basilikum
 
 


Opskrift:

Rødkål skæres i strimler og gives et let opkog. Balsamico koges ned til en tyk konsistens og hældes over rødkålen. Valnødderne lunes i ovnen. Vendes i rødkålen sammen med 50 ml. creme fraiche. Appelsinen skrælles og skæres fri for skind, herefter skæres den i fileter og vendes i som det sidste. Basilikum skæres i strimler og blandes med den resterende creme fraische, som lægges på toppen af den færdige rødkål. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18244 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-05 18:43:06
lyder altså ikke særligt lækkert?