Rødbederne skrælles og rives på rivejern i tynde strimler. Oliven og
valnøddeolien blandes og hældes over rødbedestrimlerne.
Salaten plukkes og vendes i rødbeden. Smages til med salt og peber.
Valnødderne hakkes groft og vendes i som det sidste. Appelsinen skæres fri for skræl og hinde. Fileerne skæres ud og lægges på tarteletterne som pynt.
Kan serveres med ½ creme fraiche 38% rørt op med sennep.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 15042 gange, og udskrevet 236 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider