Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med rosenkålsgratin

Tarteletter med rosenkålsgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
10 tarteletter
500 g.Rosenkål
½ Citron
2 Æg
50 g.Smør
 


Opskrift:

Rosenkål skæres i kvarte, blancheres næsten møre. Vandet sigtes fra, citronsaften fra den ½ citron presses ud i en gryde og koges ned til den karmeliterer. Smør røres i, og rosenkål vendes i citronsmør. Smag til med en knivspids revet muskatnød. Æg deles, hviderne piskes stive, og blommen vendes i rosenkålen. Hviderne vendes i den afkølede masse. Festtarteletterne fyldes og bages i forvarmet ovn ved 150° i ca.15-20 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12013 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

C. Larsen  -  2009-08-27 23:23:08
absolut super god, vi spiste 3 tarteletter hver, og så var vi helt mætte. Den skal prøves igen snart.