Rosenkål skæres i kvarte, blancheres næsten møre. Vandet sigtes fra,
citronsaften fra den ½ citron presses ud i en gryde og koges ned til den
karmeliterer. Smør røres i, og rosenkål vendes i citronsmør. Smag til med
en knivspids revet muskatnød. Æg deles, hviderne piskes stive, og blommen
vendes i rosenkålen. Hviderne vendes i den afkølede masse. Festtarteletterne fyldes og bages i forvarmet ovn ved 150° i ca.15-20 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12892 gange, og udskrevet 309 gange.
Kommentarer
C. Larsen - 2009-08-27 23:23:08 absolut super god, vi spiste 3 tarteletter hver, og så var vi helt mætte. Den skal prøves igen snart.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider