Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot

Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 4 Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 1 Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 2 Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.pighvarfilet
2 dl.hvidvin
3 dl.fiskefond (evt. 2/3 terning og 3 dl vand)
1 dl.hakket dild
12 cherrytomater
2 tomater
1 fedhvidløg
1 rødløg
1 dl.fløde
 olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pighvar og dildsauce:
Hæld hvidvin og fiskefond i en sautepande og damp pighvarfileterne, der er krydret med salt og peber i ca. 3-4 min. Fisken tages op, og lagen tilsættes 1 dl fløde og koges ind til en cremet konsistens. Til sidst tilsættes dilden.

Tomatkompot:
Løg og hvidløg sauteres af på en pande i lidt olie og de hakkede tomater tilsættes og lunes kort. Smag til med salt og peber.

Server retten med nye kartofler og grønne asparges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 39639 gange,
og udskrevet 1087 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu