Dampet pighvar med dildsauce og tomatkompot
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pighvar og dildsauce:
Hæld hvidvin og fiskefond i en sautepande og damp pighvarfileterne, der er krydret med salt og peber i ca. 3-4 min. Fisken tages op, og lagen tilsættes 1 dl fløde og koges ind til en cremet konsistens. Til sidst tilsættes dilden. Tomatkompot: Løg og hvidløg sauteres af på en pande i lidt olie og de hakkede tomater tilsættes og lunes kort. Smag til med salt og peber. Server retten med nye kartofler og grønne asparges. |
|
Opskriften er vist 50379 gange,
og udskrevet 1232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne