fiskefond (evt. 2/3 terning og 3 dl vand)3 dl. fiskefond (evt. 2/3 terning og 3 dl vand)
1
dl.
hakket dild1 dl. hakket dild
12
cherrytomater12 cherrytomater
2
tomater2 tomater
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
rødløg1 rødløg
1
dl.
fløde1 dl. fløde
olie olie
salt salt
peber peber
Opskrift:
Pighvar og dildsauce:
Hæld hvidvin og fiskefond i en sautepande og damp pighvarfileterne, der er krydret med salt og peber i ca. 3-4 min. Fisken tages op, og lagen tilsættes 1 dl fløde og koges ind til en cremet konsistens. Til sidst tilsættes dilden.
Tomatkompot:
Løg og hvidløg sauteres af på en pande i lidt olie og de hakkede tomater tilsættes og lunes kort. Smag til med salt og peber.
Server retten med nye kartofler og grønne asparges.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(10 stemmer)
Opskriften er vist 43901 gange, og udskrevet 1183 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider