Grønsager skrælles og skæres i skiver, lægges lagvis i en gryde,
efter hvor lang tilberednings tid de kræver. Safran drysses over og muslingebouillonen hældes over. Lad grønsagerne stå og simre til de er møre. Torsken renses og skæres i fileter, pocheres under låg,(i vand tilsat lidt salt)i ca. 7-8 min.
Muslinger og den dampede torsk lægges i muslingebouillonen, sammen med
de møre grønsager. Muslingebouillon jævnes med maizena (som er rørt ud i
koldt vand). Smages til med salt og peber.
Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også
varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9506 gange, og udskrevet 127 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider