Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tarteletter med musling a la greék

Tarteletter med musling a la greék, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :





Ingredienser:
10 tarteletter
50 g.Muslinger
1 Porre
1 Gulerod
½ Persillerod
2 stæng.Blegselleri
125 g.Champion
½ tsk.Safran
2 dl.Muslingebouillon
200 g.Torskefilet
 


Opskrift:

Grønsager skrælles og skæres i skiver, lægges lagvis i en gryde, efter hvor lang tilberednings tid de kræver. Safran drysses over og muslingebouillonen hældes over. Lad grønsagerne stå og simre til de er møre. Torsken renses og skæres i fileter, pocheres under låg,(i vand tilsat lidt salt)i ca. 7-8 min. Muslinger og den dampede torsk lægges i muslingebouillonen, sammen med de møre grønsager. Muslingebouillon jævnes med maizena (som er rørt ud i koldt vand). Smages til med salt og peber. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8645 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu