Stegt kullerfilet med kold marineret kartoffelsalat

Stegt kullerfilet med kold marineret kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.kuller filet
800 g.pillekartofler
0.5 dl.eddike
 rugmel
 salt
 peber
 sukker
1 porre
1 citron usprøjtet
1 peberfrugt
2 spsk.dijonaise (sennep med majonaise, kan købes i butikker)
 persille
 
Opskrift:
Kold marineret kartoffelsalat:
Start med at koge kartoflerne. Kog evt. kartoflerne dagen i forvejen eller brug rester fra dagen før. I en skål blandes en dressing af eddike, dijonaise, saft af citron, salt, peber og sukker. Heri blandes den fintsnittede porre og peberfrugt. De kolde kartofler skæres i skiver og blandes i dressingen. Og kartoffelsalaten smages til efter behag.

Kullerfilet:
Fileterne krydres med salt og peber og vendes i rugmel. Steges på en pande i ca. 2 min. på hver side. Pynt med lidt hakket persille og server retten med en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 20103 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu