Couvertbrød

Couvertbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 48 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.smør
3 dl.mælk
100 g.Karolines Fromage Blanc - Kvark 0.5%
25 g.gær
1.5 tsk.sukker
1.5 tsk.groft salt
500 g.hvedemel
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 hvedemel eller groft salt
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt Fromage Blanc. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med f.eks. et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 48 stykker. Tril dem til minibrød - så de ligner citroner med spidse ender. Læg kuvertbrødene på plader med bagepapir og lad brødene efterhæve tildækket i ca. 15 minutter.

Pensl med æg og drys med mel eller salt. Bag kuvertbrødene midt i ovnen i ca. 9 minutter ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 10447 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu