Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Couvertbrød

Couvertbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 48 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.smør
3 dl.mælk
100 g.Karolines Fromage Blanc - Kvark 0,5%
25 g.gær
 tsk.sukker
 tsk.groft salt
500 g.hvedemel
 
 Pensling:
 sammenpisket æg
 
 Pynt:
 hvedemel eller groft salt
 


Opskrift:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og tilsæt Fromage Blanc. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med f.eks. et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1½ time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 48 stykker. Tril dem til minibrød - så de ligner citroner med spidse ender. Læg kuvertbrødene på plader med bagepapir og lad brødene efterhæve tildækket i ca. 15 minutter.

Pensl med æg og drys med mel eller salt. Bag kuvertbrødene midt i ovnen i ca. 9 minutter ved 200 grader.
karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9255 gange,
og udskrevet 192 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu