Hvedebrød med frugtfyld

Hvedebrød med frugtfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.margarine
3 dl.mælk
25 g.gær
1 pisket æg
2.5 spsk.sukker
0.25 tsk.salt
600 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.rosiner
0.5 dl.sukat
1 tsk.kardemomme
 
1 æg til pensling
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Margarinen smeltes og mælken hældes i. Når mælkeblandingen er fingervarm, ca. 37 grader hældes den i en dejskål. Gæren røres ud og æg, sukker og salt tilsættes. Melet ældes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig. Dejen stilles til hævning under et viskestykke ca. 45 min. Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30x40 cm. Fyldet fordeles på dejen, og dejen rulles sammen fra langsiden. Enderne foldes ind og brødet efterhæver ca. 30 min. Brødet pensles med æg og drysses med sukker. Brødet bages midt i ovnen i ca. 40 min. ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 6682 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu