Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvedebrød med frugtfyld

Hvedebrød med frugtfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.margarine
3 dl.mælk
25 g.gær
1 pisket æg
2 1/2 spsk.sukker
1/4 tsk.salt
600 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.rosiner
1/2 dl.sukat
1 tsk.kardemomme
 
1 æg til pensling
1 spsk.sukker
 


Opskrift:

Margarinen smeltes og mælken hældes i. Når mælkeblandingen er fingervarm, ca. 37 grader hældes den i en dejskål. Gæren røres ud og æg, sukker og salt tilsættes. Melet ældes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig. Dejen stilles til hævning under et viskestykke ca. 45 min. Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30x40 cm. Fyldet fordeles på dejen, og dejen rulles sammen fra langsiden. Enderne foldes ind og brødet efterhæver ca. 30 min. Brødet pensles med æg og drysses med sukker. Brødet bages midt i ovnen i ca. 40 min. ved 200 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5558 gange,
og udskrevet 100 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu