Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvedebrød med honning

Hvedebrød med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.vand ca. 37° C
10 g.salt (2 strøgne teskefulde)
680 g.grahamsmel, om muligt friskmalet, ellers skal melet have stuetemperatur (20° C)
5 g.honning
 


Opskrift:

Vand, salt og godt halvdelen af grahamsmelet blandes godt sammen i en skål sådan, at der kommer luft i dejen. Derefter tilsættes honningen og resten af melet. Det hele blandes godt sammen og tages ud på bordet, hvor det æltes rytmisk igennem. Dejen skal være så blød, at den lige kan æltes.

Når dejen er smidig og elastisk, lægges den i en smurt form. Brødet må ikke fylde mere end halvdelen af formen. Der kan bruges en keramik-, glas-, bøgetræs- eller rustfri stålform med låg. De to sidstnævnte kan fås i helsekostforretninger. Vigtigt er det, at formen har et låg; hvis man ikke har det, kan man bruge en tynd keramisk flise, eller man kan lægge en bageplade over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9261 gange,
og udskrevet 110 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Betina  -  2012-11-02 14:19:31
Kan ikke se af opskrifter hvor meget brødet skal bages på og hvor længe??