Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvedebrød med fyld

Hvedebrød med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.margarine
3 dl.mælk
25 g.gær
1 pisket æg
2 1/2 spsk.sukker
1/4 tsk.salt
600 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.rosiner
1/2 dl.sukat
1 tsk.kardemomme
 
 
 æg til pensling
1 spsk.sukker
 


Opskrift:

Margarinen smeltes og mælken hældes i. Hæld det over i en skål og vent til temperaturen er under 37 grd. Gæren røres ud. Æg, sukker og salt tilsættes. Melet æltes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig. Dejen stilles til hævning under et viskestykke i ca. 45 minutter. Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm. Fyldes fordeles på dejen og dejen rulles sammen fra langsiden. Enderne foldes ind og brødet efterhæver i ca. 30 minutter. Brødet pensles med æg og drysse med sukker. Bages ved 200 grd. i ca. 40 minutter på midterste ribbe.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6124 gange,
og udskrevet 95 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu